Будет полезно




У липні-вересні 1,8 тис профільних підприємств і організацій Волинської області реалізували послуг на суму 1258,5 млн грн, у т.ч. майже третину – населенню.

Питома вага Волині в загальному обсязі наданих послуг в Україні становила 0,9%, - повідомляє прес-служба Головного управління статистики у Волинській області.

Підприємствам міст Луцька, Ковеля та Нововолинська, Луцького, Ковельського та Ківерцівського районів (без врахування обсягів, наданих обласними організаціями) належить понад три чверті загальнообласного обсягу.

В структурі реалізованих послуг майже 70% складали послуги транспорту, телекомунікацій (електрозв’язку) і операції з нерухомим майном.

Попитом також користувались послуги складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту, освіти, обслуговування будинків і територій, охорони здоров’я, із забезпечення стравами і напоями, поштової і кур’єрської діяльності тощо.

В середньому у розрахунку на одного мешканця області надано послуг на 1,2 тис грн, що більше, ніж у Рівненській та Тернопільській областях (відповідно 0,9 тис грн та 1,1 тис грн).

Більше новин з життя міста читайте на сайті http://lutsk.eu/ua/fullnews/190917


1-12-2016, 22:40






Дивизионы

{category_menu}

Поиск клуба