Будет полезно
Изработка и печат на рекламни кибрити с лого и дизайн на клиента. Печат на рекламни кибрити с форма на книжка, стандартна кутийка, нестандартни кутийки, тубуси, с формата на цигарени кутии, кибрити за пури и кибрити за камина. Изработка на рекламни кибрити с възможност за оцветяване на клечките, както и на самият барут на кибритените клечки.

Поръчки за рекламни кибрити се изпълняват в срок от 21-25 дни с минимално количество 2 500 бр. Всички изобразени рекламни кибрити са изработвани по поръчка на клиенти и са съобразени с конкретни изисквания за размери, дизайн, цвят на дървото на клечките, цвят на барута и др. Можете да поръчате кибрити изцяло по Ваш дизайн и форма или да изберете готов размер и модел за рекламни кибрити и те да бъдат с печат на Вашият дизайн, лого, контакти и друга информация.

Всеки от показаните модели има код – отворете снимката – за който можете да изпратите запитване с уточнение в колко цвята ще желаете своят рекламен печат. Важно е да ни изпратите и телефонен номер за контакт с Вас за евентуални въпроси около офертата

Всички цени в сайта са без ДДС и ДДС задължително се начислява. Всички стоки се изпращат за сметка на клиента.
Всички поръчки и запитвания за артикули със и без печат се обработват единствено оформени по писмен път – чрез форма за поръчка/запитване или електронна поща.

Всички услуги и продукти се предлагат с възможност за персонализация и дизайн съгласно корпоративната идентичност на клиента. Услугите ни се характеризират с високо качество и ниски цени. Чрез портални сайтове фирмата има за цел да осигури максимално безпристрастен контрол върху цените и качеството на полиграфическата и рекламната продукция. Компанията взаимодейства активно с фирмите в бранша с цел максимална прозрачност и коректност в цените и условията за работа.

17-08-2015, 07:00

История других клубов
  • Немного о промышленном дизайне
  • Разновидности баров и их дизайн
  • Сайт - полноценный актив
  • Сайт с уникальным дизайном гораздо успешнее
  • Классические двери всегда в моде


  • Поиск клуба