Будет полезно




Припустимо, що ваша сім’я вирішила порадувати своє чадо і придбати йому дитячий автомобіль. Тут же виникає ряд питань. І самий основний з них – які відмінності між собою мають дитячі авто? Давайте розберемося в основних характеристиках, відмінності і переваги електромобілів для малюків, щоб при покупці не помилитися і підібрати оптимальний варіант для дитини. Ну а купити хороший електромобіль ви зможете в Інтернет – магазині /, де представлений їх широкий асортимент.

Що таке дитячий електромобіль?

Дитячим електромобілем іменується іграшка для дітей у віці від двох до десяти років. Рухається вона за рахунок роботи електромотора, який працює на акумуляторі.

Відрізняються електромобілі один від одного:
• розмірами;
• максимальною швидкістю руху;
• кількістю пасажирських місць;
• ємністю акумулятора;
• і країною-виробником.

Також в електромобілях можуть бути присутні й інші додаткові аксесуари. Виходячи з усіх цих характеристик, і складається підсумкова вартість іграшки. Тут можна купить дитячий електромобіль недорого.

Види дитячих електромобілів

Випускаються різними виробниками кілька видів дитячого електротранспорту:

• Автомобілі і джипи.

Авто виготовляються з легких матеріалів і оснащені вони чотирма колесами. Джипи мають більш «важким» корпусом, колесами мають більший розмір, у порівнянні з автомобілем, і збільшений дорожній просвіт.

• Дитячі квадроцикли.

Також володіють збільшеним дорожнім просвітом і чотирма позашляховими колесами. Можуть бути як одномісними, так і двомісними.
Оснащуються іноді не лише акумулятори, але і бензиновим двигуном.

• Мотоцикли.

Вони також відносяться до категорії електромобілів, з однією лише відмінністю. У них два або три колеса. Як і у звичайних велосипедів, для самих маленьких мандрівників у комплекті додаються ще два додаткових страхувальних колеса.

• Трактори і потяги.

Це також електромобілі. Трактори випускають з причепом і ковшем. Потяги можуть комплектуватися стерпними рейками, але і без них потяг може рухатися.

Розміри електромобілів

Вибір розміру безпосередньо повинен залежати від віку дитини, його зростання і ваги. У технічних характеристиках, що додаються до кожної моделі, обов’язково повинні вказуватися вік і габарити електромобіля.

Розрахована іграшка на дітей від мінімум дворічного віку. Верхня вікова планка – 10 років. Але не тільки на вік варто звертати увагу при виборі. Кожна дитина розвивається індивідуально. Зростання і вага також варто враховувати.

Перша підгрупа електромобілів випускається для дітей від 2-х до 4-х років. Вони найлегші і малопотужні. Друга – від 4-х до 10-ти років. Вони потужніші і важче. Навантаження вони можуть витримувати від 20 до приблизно 60-ти кг.

Визначення потужності і акумулятора

Потужність електромобіля визначає швидкість, яку здатний набрати електромобіль. Випускаються вони з потужностями 6V, 12V і 24V. Для самих маленьких переважно вибирати з потужністю 6V.

Акумулятори крім вольтажу відрізняються і по ємності. Тобто, яка сила струму подається на мотор акумулятором в одиницю часу (Ампер-година). Батареї можуть бути від 4Ah до15А?.

Виробник

В основному на ринку представлені моделі електромобілів трьох провідних постачальників таких іграшок – Тайваню, Китаю та Італії.
Найдорожчі виробляються в Італії і оснащені максимальною кількістю аксесуарів. Китайські аналоги за якістю нічим не гірше італійських. Більш низька вартість пояснюється відсутністю наворотів, хоча за швидкісними характеристиками нерідко навіть краще європейських.
Електромобілі з Тайваню відрізняє більш привабливий зовнішній вигляд, ніж у «китайців». За іншими параметрами від китайським майже не відрізняються.

11-01-2017, 13:29

История других клубов
  • Правильне стягнення аліментів
  • Тернопіль серед найкращих по комфорту проживання
  • Як правильно вибрати віртуальне казино України
  • Переваги гри в мобільній версії віртуального клубу
  • Цікавий кіт






  • Поиск клуба