Будет полезно




Дочірнє підприємство може бути засновано тільки іншою юридичною особою, як українською, так і нерезидентом. Воно має самостійний баланс, печатку, самостійно веде господарську діяльність, але повністю зв’язано зі своїм головним підприємством. Підприємство-засновник ДП не відповідає по зобов’язанням свого дочірнього підприємства.

Дочірним підприємством управляє материнське, як його засновник, а також керівник ДП, призначений згідно його статуту. Дочірнє підприємство наділяється майном материнського підприємства. Формування статутного капіталу дочірнього підприємства, полягає в тому, що материнське (головне) підприємство, виступаючи унітарним власником ДП, набуває корпоративні права, а дочірнє підприємство, в свою чергу, одержує частину активів материнського (головного) підприємства, передача яких засвідчує факт оплати материнського підприємства свого внеску до статутного капіталу ДП. Документами, які підтверджують таку оплату є платіжне поручення про перерахування коштів на розрахунковий рахунок ДП та акт прийому-передачі інших активів, підписаний представниками підприємства.

Місцезнаходженням дочірнього підприємства є місцезнаходження постійно діючого виконавчого органу. Ним може бути практично будь-яке нежитлове приміщення, а також місце проживання одного із засновників на момент реєстрації.

Для реєстрації дочірнього підприємства необхідний наступний перелік документів:

    Ксерокопія паспорту директора ( 1,2 та сторінки з пропискою)
    Ксерокопія ідентифікаційного номеру директора
    Якщо засновник українська юридична особа – витяг з ЄДР
    Якщо засновник юридична особа – нерезидент – необхідно надати нотаріально посвідчену, апостильовану,       перекладену українською мовою (переклад завіряється нотаріально) виписку з торгового (державного, комерційного) реєстру країни походження, отриманої не пізніше як за 6 місяців до здійснення реєстраційних дій в Україні та нотаріально посвідчену, апостильовану, перекладену українською мовою (переклад завіряється нотаріально) довіреність на представника компанії, якщо особи вказані в виписці як підписанти не з’являться в Україну для підписання документів особисто
    Дані щодо найменування, місцезнаходження, видів діяльності, розміру статутного фонду та розподілення часток між засновниками, офіційний телефон

Після реєстрації Замовник отримує наступні документи:

    Статут
    Рішення про створення
    Печатку новоствореного ДП 
    Виписку про державну реєстрацію
    Довідку про включення до ЄДРПОУ (довідку статистики)
    Інші документи за домовленістю (довідка , витяг)

31-08-2015, 07:33

История других клубов
  • Нормативне регулювання експертизи кошторисної частини
  • Правильне стягнення аліментів
  • Переваги віртуального клубу: управління грою, азартні ігри та акції
  • Черновецький парк один із найкращих в Україні
  • Переваги гри в мобільній версії віртуального клубу






  • Поиск клуба