Будет полезно




У Хмельницькому ввічливі і доброзичливі сусіди.

Такий результат показало онлайн-опитування на сайті оголошень. Комфорт місця проживання — це не лише розвиненість інфраструктури та зелені зони під будинком. Це ще й люди, які живуть поруч. Українці в цілому задоволені своїми сусідами. Це з'ясував сайт оголошень OLX за підсумками опитування інтернет-користувачів.

Аналітики сервісу вивчили понад 33 тисячi анкет, заповнені українськими користувачами в дослідженні «Ідеальне місто». Окрім того, що респонденти оцінювали різні критерії, вони також визначили рівень своєї згоди з твердженням «Люди, з якими я живу по сусідству, в основному доброзичливі та ввічливі» за шкалою від 1 до 7 балів. Різниця між українськими містами виявилася мінімальною, всього 0,3 бала. Найвищу оцiнку отримали одразу шість міст: Вінниця, Кропивницький, Тернопіль, Ужгород, Чернівці та Чернігів. Там рівень «приємності» сусідів, на думку городян, становить 5,1 бала.

Трохи менше, а саме 5,0, отримав Хмельницький. В іншому кінці рейтингу з відміткою в 4,8 бала розташувалися Житомир, Івано-Франківськ та Полтава. А от українські міста-мільйонники отримали середні бали – 4,9-5,0. Серед критичних зауважень містяни вказували, що на вулицях «не вистачає посмішок», що «сусіди по під'їзду навіть не знайомляться, тим більше не вітаються». Окремі користувачі вказували на неохайність своїх сусідів і неакуратне поводження зі сміттям. Деякі навпаки хвалили людей, що живуть поруч, за привітність і готовність допомогти в непростих ситуаціях.

Більше новин з життя міста читайте на сайті khmelnytsky.com.ua

28-11-2016, 07:25

История других клубов
  • Тернопіль серед найкращих по комфорту проживання
  • Якими послугами найчастіше користуються у Луцьку
  • Популярный казахский актер и певец
  • Логотип ФК "Бала Таун"
  • В Івано-Франківську будуть стимулювати благоустрій






  • Поиск клуба